Catering

Stef Pastoor Food & Events

Catering

Mensen worden steeds veeleisender als het om eten en drinken gaat. Gelukkig maar, want dat stimuleert ons iedere dag weer om uw gasten nog meer te verrassen met tongstrelende gerechten. Dat doen we al vijftien jaar met veel passie en plezier. Met koks die hun sporen hebben verdiend in de keukens van de beste restaurants.

Organisatie

Lekker eten en drinken bepaalt het succes van uw feest of evenement. Maar het verzorgen ervan is minstens zo belangrijk. Stef Pastoor staat bekend om de soepele organisatie van catering. Daar hoeft u zich dus alvast geen zorgen over te maken. Wij voorzien uw seminar, productpresentatie, netwerkborrel, bedrijfsopening, zakenlunch en teambuildingsdag van catering en verzorgen desgewenst de gehele uitvoering.

Stef Pastoor Food & Events
Stef Pastoor Food & Events

Assortiment

We kunnen een culinaire wereldreis voor u samenstellen met gerechten afkomstig uit Nederland, Italiƫ, Spanje, Mexico, Zuid-Amerika, Belgiƫ en uit de Mediterrane.

Wilt u een eigen invulling geven aan uw buffet, neem dan contact met ons op en in een persoonlijk gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn. Wij bieden u een passende oplossing.